2016

ons koor 2014
ons koor 2014

                          Muziek_noten plaatjes

Graag willen wij het amusementskoor"Knoalster Mix" aan U voorstellen.

 

Ons Koor is opgericht op 15 november 2000 en kreeg op 2 juli 2002 zijn officiële status met de inschrijving in het verenigingsregister.

We treden onder andere op bij braderiën, voor handelsverenigingen, feestavonden, bejaardentehuizen en zorgcentra. hier brengen we stemming en vrolijkheid.

 

De naam "Knoalster Mix" bestaat uit twee delen: "Knoalster"en "Mix".

Knoal is het dialect voor Stadskanaal. Hebben we het dan over een persoon spreken we van een knoalster. Zij of Hij is een Knoalster.De leden van het koor zijn overigens niet alleen knoalsters, maar komen wel uit de regio.

Mix staat voor een selectie van dames en heren, een gemengd koor dus.

 

Knoalster Mix zingt liedjes van vroeger en nu. we hebben een uitgebreid repertoire, dat iedereen mee kan zingen. het koor zingt in het Nederlands, Duits en Gronings dialect, en heel soms in het Engels.

Het repertoire wordt nog steeds uitgebreid, op deze manier kunnen we ons enigszins aanpassen bij de gelegenheden waar we optreden.

 

De laatste jaren hebben we de nodige investeringen gedaan om een nog beter geluid te kunnen garanderen. Ons mengpaneel is vervangen door een moderne digitale mixer. Ook is het transport van de geluidsinstallatie en toebehoren goed voor elkaar.

 

Voor info en/of boekingen kunt U contact opnemen met de P.R.

telefoon 0599-412342 email: jent.fokkens@hetnet.nl